Events

Laden Evenementen

Evenement Navigation

  • Dit evenement is voorbij.

Barrelhouse

24 maart 2019 @ 16:00 Gratis

Boek hier je ticket !

In de tweede helft van de jaren 70 heeft Barrelhouse meerdere keren op het podium gestaan van het toen in Katwijk legendarische jongerencentrum ’t Mallegat. Barrelhouse is in de jaren daarna altijd actief gebleven vandaar dat The Pocket de band voorjaar 2018 heeft gevraagd weer naar Katwijk te komen. Dat verzoek werd gehonoreerd en het was een geweldig sfeervol optreden.
Uiteraard voor herhaling vatbaar en dat vond Barrelhouse ook want 24 maart 2019 staan ze weer op het podium van The Pocket. Live spelen ligt de band het meest na aan het hart, ook in kleinere zalen met de bar binnen handbereik. Juist in een intieme sfeer krijgt de blues van Barrelhouse een extra dimensie. Volgens bluesliefhebber en -promotor, Johan Derksen, is zangeres Tineke Schoemaker de beste blueszangeres van Nederland. Café The Pocket is trots dat ze deze band nu voor de 2e keer heeft kunnen vastleggen voor haar poppodium.
In principe zijn alle optredens in Café The Pocket gratis maar regelmatig zijn er optredens waar de toeloop onvoorspelbaar is. Vanwege het grote aantal te verwachten bezoekers wordt de mogelijkheid van een reserveringsticket geboden. De administratiekosten worden in rekening gebracht, de overige kosten worden vergoed middels consumptiemunten. Zonder ticket is de toegang gratis maar bestaat het risico dat het maximale aantal bezoekers is bereikt. Tickethouders hebben altijd toegang.

Boek hier je ticket !

Gegevens

Datum:
24 maart 2019
Tijd:
16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/261255024555941/

Locatie

Café The Pocket

Organisator

The Pocket