Events

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

BitterBallenBorrel Duin- en Bollenstreek

25 april 2023 @ 17:00 - 20:00

BitterBallenBorrel Duin- en Bollenstreek is een inspirerende zakelijke netwerkactiviteit die wordt georganiseerd voor en door zelfstandig mkb & zzp ondernemers uit Duin- en Bollenstreek e.o. onder de paraplu van beUnited. beUnited behartigt als belangenorganisatie, ondernemers in Nederland zoals MKB, Horeca, Boeren, Retail en ZZP. beUnited is voor een lokale circulaire samenleving en wil een alternatief voor een samenleving waarin enkel grote multinationals hun stempel zetten. Een nieuwe economie waarin inventiviteit voorop staat, iedereen gelijke kansen heeft en waar iedereen profiteert van de welvaart.

De bijeenkomst is laagdrempelig zakelijk netwerken zonder vaste kosten; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen zijn kosteloos. Er moet wel van te voren gereserveerd worden want er is plaats voor maximaal 100 personen. Reserveren kan via de volgende link:

BitterBallenBorrel Duin- en Bollenstreek

Iedere BitterBallenBorrel Duin- en Bollenstreek wordt een inspirerende (thema) spreker uitgenodigd voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema. Ook wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma 1e BitterBallenBorrel Duin- en Bollenstreek

17.00 – 18.00 uur Netwerken

18.00 – 18.30 uur Lezing mkb &zzp belangenorganisatie beUnited

18.30 – 19.45 uur Netwerken

19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch NPI-DPI

Gegevens

Datum:
25 april 2023
Tijd:
17:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Café The Pocket

Organisator

BeUnited
E-mail:
secretariaat@beunited.nl
Bekijk de site van Organisator