Events

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Poppodium: Soviet Space Dogs

27 oktober 2019 @ 15:30 - 18:00

Bestel tickets : Bestel hier je Tickets

Zeg ‘David Bowie’ en mensen denken meteen aan de excentrieke artiest met steeds wisselende imago’s en de verschillende ogen. Zijn fascinatie voor het ongewone en zijn talent om in een andere huid te kruipen, leverde hem de titel ‘Chameleon of Rock’ op.
Deze veelzijdigheid is precies wat de Soviet Space Dogs vertolken in hun show ‘Faces & Changes’. Als toeschouwer reis je mee langs de verschillende Bowie-karakters en hun werelden. Denk aan het futurisme en de androgynie van Ziggy, de funky plastic-soul van ‘The Gouster’ (Golden Years), de occulte kilheid van de Thin White Duke (Station to Station), en de stijlvolle klasse van Bowie ‘The Gentleman’ van zijn latere platen.
De Soviet Space Dogs gaan respectvol om met de erfenis van Bowie. Ze spelen zijn repertoire vaak authentiek goed maar schuwen niet hun eigen touch er aan mee te geven. En met een goede frontzanger en twee uitstekende zangeressen is dat een garantie voor een mooie tribute.

In principe zijn alle optredens in Café The Pocket gratis maar regelmatig zijn er optredens waar de toeloop onvoorspelbaar is. Daarom wordt bij ieder optreden op ons poppodium de mogelijkheid van een reserveringsticket geboden (12,50). De administratiekosten worden in rekening gebracht (2,50), de overige kosten worden vergoed middels consumptiemunten. Zonder ticket is de toegang gratis maar bestaat het risico dat het maximale aantal bezoekers is bereikt. Tickethouders hebben gegarandeerd toegang tot een half uur na aanvang van het optreden.

Gegevens

Datum:
27 oktober 2019
Tijd:
15:30 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Café The Pocket

Organisator

The Pocket