Events

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Poppodium: Fortunate Sons (Uitverkocht)

24 maart @ 15:30 - 18:30 Gratis

Een weergaloze ode aan de tijdloze muziek van CCR!

“Bad moon Rising”, “Proud Mary” en “Who’ll stop the Rain”. Dit is zomaar een greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival (CCR) op haar naam heeft staan.

Klassiekers die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan en bij vele generaties in het muziekgeheugen gegrift staan. Met het karakteristieke stemgeluid van John Fogerty en talloze hitsingles groeide CCR eind jaren ’60 uit tot één van de populairste bands van die tijd.
The Fortunate Sons nemen je mee naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van CCR. De band weet als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken.

Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Arn Kortooms op bas en Ipo van Drooge op drums en de sfeervolle invulling door Jan van Bijnen op gitaar en toetsen wordt het geheel tot een sfeervol feest.

Vanwege de onvoorziene drukte bestaat de mogelijkheid van het aanschaffen van een reserveringsticket. De kosten daarvan zijn 12,50 en 10 euro daarvan wordt bij bezoek vergoed middels twee waardemunten van 5 euro.

Ticketlink:

Alle reserveringstickets zijn uitverkocht

 

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
15:30 - 18:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Café The Pocket

Organisator

The Pocket