Events

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Poppodium: Ground Control (Bowie tribute)

7 april @ 15:30 - 18:30 Gratis

Als langst bestaande David Bowie tribute band van Nederland staat Ground Control garant voor een intense live performance met een hoog authentiek gehalte.
Uit de erfenis van Bowie speelt Ground Control een zeer uitgebreide selectie van zijn beste, mooiste en belangrijkste songs, waaronder uiteraard alle grote hits: Space Oddity, Changes, Ziggy Stardust, Rebel Rebel, Heroes, Let’s Dance, China Girl, Under Pressure, Absolute Beginners, This Is Not America en vele andere tot aan Lazarus uit zijn allerlaatste dagen.

Met Ries de Wit als unieke zanger/frontman – die Bowie al sinds zijn vroege jeugd ‘leeft’ en daardoor geen imitatie doet, maar geheel vanuit eigen authenticiteit Bowie tot leven brengt – neemt de band je met een vurig gepassioneerde show mee in een muzikale reis door die erfenis. Ondersteund door visuals met Bowie’s periodieke personages voor een nostalgische atmosfeer, creëert Ground Control een ware beleving van en eerbetoon aan de muzikale grootheid die David Bowie was

Het reserveren van toegangstickets is mogelijk. De kosten daarvan bedragen 12,50 euro en daarvoor krijg je twee waardemunten van 5 euro.

Tickets reserveren:

https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/01535F71F0F763ED1C57068A69E1F1FC

(als de ticketlink niet rechtstreeks werkt, dan kopiëren en ‘plakken en gaan’ op nieuwe pagina)

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
15:30 - 18:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Café The Pocket

Organisator

The Pocket