Events

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Poppodium: The Bootleg Beach Boys

23 februari 2020 @ 15:30 - 18:30

TICKETS : https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/5EB7FE54B00BA6FEB14D5115CE519931?fbclid=IwAR0Ah1UFPaAMq2jDw_uzDPa4_zOja6vyeu0Y4FmxkYgM-p0SwEJ7v4GZMdE

Na een reeks uitverkochte club- en theatershows in de Benelux, Ierland, UK en Australië brengen The Bootleg Beach Boys uit Ierland hun succesvolle eerbetoon aan California’s beroemdste band terug naar de Nederlandse podia en theaters! Het is heel bijzonder dat deze tributeband in The Pocket wil optreden want ze zijn gewend in grote zalen en theaters te verschijnen. Een kwestie van geluk waarschijnlijk dat ze hun aanwezigheid in Nederland volledig willen gebruiken en er geen grotere zalen beschikbaar waren op deze dag. Voor The Bootleg Beach Boys een schnabbel tussendoor voor The Pocket een prachtige mogelijkheid. Kijk op Youtube (een voorbeeld:https://www.facebook.com/BootlegBeachBoys/videos/321490681887443/) en zie wat je mist als je deze mogelijkheid laat lopen.
The Bootleg Beach Boys brengen een zonovergoten selectie van de harmonieuze west coast songs,
waarmee ze de geest van de 1960’s American Dream volledig terughalen. Als het mogelijk is wordt de show ondersteund met historisch foto- en filmmateriaal van de originele band. Surffavorieten als ‘Surfin’’, ‘Safari’ en ‘Surfer Girl’, evenals autorockers als ‘Fun Fun Fun’ zullen gebracht worden. En natuurlijk klassiekers als ‘God Only Knows; , ‘Good Vibrations’ en ‘Help Me Rhonda’ maar daarnaast ook meer cultfavorieten als ‘Pet Sounds’ en ‘Smile’.
Ze klinken identiek aan The Beach Boys en zorgen voor een prachtig eerbetoon aan deze legendarische band die inmiddels veertig jaar bestaat. Het optreden lijkt memorabel te worden voor The Pocket want niet de minsten hebben zich over deze band uitgesproken:

“Impeccable harmonies” The Herald
“Unbelievably accurate” The Late Late Show
“Just like the real thing!” Spirit Radio
“Unmissable” Olympia Theatre
“A must see” The Mail
“Absolutely outstanding” Classic Hits radio
“Easily the best tribute act I’ve ever seen” The Echo

De toegang is gratis maar wil je zeker zijn van toegang is de aanschaf van een reserveringsticket aan te raden.

Gegevens

Datum:
23 februari 2020
Tijd:
15:30 - 18:30
Evenement Categorie: