Events

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Poppodium: Wolf Mail

10 december 2023 @ 15:30 - 18:30

Wolf Mail is een in Canada geboren gitarist en singer-songwriter die op 14-jarige leeftijd aan zijn Blues & Roots-muziekreis begon. Zijn speelstijl is een samensmelting van traditionele blues-, soul- en rock, geïnspireerd voor gitaallegendes als  Albert Collins, Johnny Winter en Rory Gallagher.

Al meer dan twintig jaar toert Mail door de VS, Japan, Australië en Europa, met optredens in clubs, festivals, kleine steden en grote steden. Zijn passie voor muziek heeft hem een ​​toegewijde aanhang opgeleverd. Hij heeft zeven albums met originele muziek uitgebracht en is genomineerd voor drie internationale muziekprijzen. Zijn nieuwste opname “The Wolf is at our Door” (2023), laat een eigentijds geluid horen dat doet denken aan Muddy Waters.

Wolf Mail is een artiest met een eigen pagina op wikipedia en verschillende video’s op Youtube.

In principe zijn alle optredens in Café The Pocket gratis maar regelmatig zijn er optredens waar de toeloop onvoorspelbaar is. Daarom werkt The Pocket met de mogelijkheid van reserveringstickets zodat toegang is gegarandeerd. De administratiekosten van dit ticketsysteem worden in rekening gebracht, de overige kosten worden vergoed middels waardemunten die je kunt inleveren bij het bestellen van consumpties.

Ticketlink:

https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/B9C00FB845915C5458EA200E08DBA502

(als de ticketlink niet rechtstreeks werkt, dan kopiëren en ‘plakken en gaan’ op nieuwe pagina)

Gegevens

Datum:
10 december 2023
Tijd:
15:30 - 18:30
Evenement Categorie:

Locatie

Café The Pocket

Organisator

The Pocket