Events

Laden Evenementen

Evenement Navigation

  • Dit evenement is voorbij.

The Pocket akoestisch: Nouked

22 januari 2023 @ 17:00 - 19:30

‘Never change a winning team’ is een veel gehoord gezegde. Zo denken we ook over bands die eerder succesvolle voorstellingen gaven in The Pocket. Nouked komt op 22 januari voor de derde keer een akoestisch optreden verzorgen. We kennen Nouked ook als rockband die stevige covers speelt. Maar akoestisch betekent dat de band nu op een laag podium acteert, dicht op het publiek dat zich verzameld rond tafeltjes en pokerbars met kleedjes en kaarsjes. Kortom, een intieme en gezellige setting.
Een beetje trots zijn we wel dat we de band vanuit The Pocket als eerste hebben bewogen om eens een akoestisch optreden te verzorgen. En dat debuut was niet alleen de band zelf bevallen. Inmiddels heeft hun publiek dat op meerdere locaties naar tevredenheid kunnen zien en horen.
Bij hun vorige optredens was de sfeer geweldig. We kunnen muziekliefhebbers aanraden naar deze voorstelling van mooie luisterplaten met een rauw randje te komen. Vele speciaalbieren, met meerdere van de tap, wijnen, hapjes en ander lekkers zijn voorradig om de middag verder aan te kleden.
Toegang is gratis.

Ook onze overige activiteiten (snooker, pool, darts) blijven toegankelijk.

Gegevens

Datum:
22 januari 2023
Tijd:
17:00 - 19:30
Evenement Categorie:

Locatie

Café The Pocket

Organisator

The Pocket