Events

Laden Evenementen

Poppodium: 12BBB (Twelve Bar Blues Band)

5 mei @ 15:30 - 18:30 Gratis

Na 10 succesvolle jaren, 4 CD’s, diverse awards en honderden optreden in binnen- en buitenland, viel in 2015 het slotakkoord voor Twelve Bar Blues Band (12BBB), een toch wel legendarische band onder het bluesminnend publiek. Maar de kriebels om weer te gaan optreden zijn nooit echt verdwenen en sinds korte tijd draait de band weer op volle toeren, onderstreept met een 5e album.

Twelve Bar Blues Band speelt voornamelijk eigen werk en haalt daarbij haar inspiratie uit de Chicagoblues. Onder aanvoering van Jan J. Scherpenzeel (lead vocals & harmonica) en Kees Dusink (lead & slide guitar), weet de band bij ieder optreden de ultieme sfeer van blues te creëren zoals je die in een kroeg in Chicago of New Orleans zou verwachten.

Als componisten duo staan ze aan de basis van bijna het gehele 12BBB repertoire en ook op de bühne weten de twee elkaar blindelings te vinden en de muziek naar grote hoogten te stuwen. Verder heeft 12BBB een rhythmsectie die op zich al de moeite waard is om eens goed voor te gaan zitten. Bassist Patrick Obrist, drummer Jeffrey van Duffelen en 2e gitarist Peter Langerak vormen samen de hechte basis van 12BBB.

De optredens in The Pocket zijn in principe altijd gratis maar vanwege de onvoorziene drukte bestaat, vrijblijvend, de mogelijkheid van het aanschaffen van een reserveringsticket, zie ticketlink. De kosten daarvan zijn 12,50 en 10 euro daarvan wordt bij bezoek vergoed middels twee waardemunten van 5 euro.
Met een reserveringsticket is toegang gegarandeerd.

Ticketlink:

https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/01EC26BF5D6C2CB097034AB26E14C97C

(als de ticketlink niet rechtstreeks werkt, dan kopiëren en ‘plakken en gaan’ op nieuwe pagina)

 

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
15:30 - 18:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Café The Pocket

Organisator

The Pocket