Events

Laden Evenementen

Poppodium: Joe Undercover (Cocker tribute)

26 mei @ 15:30 - 18:30 Gratis

JOE UNDERCOVER is de 8 koppige Joe Cocker Tribute band met als frontman de enige echte ‘Dutch Joe Cocker’. Menig fan is verbijsterd door diens enorme gelijkenis met de originele Britse zanger. Samen met een strakke ritmesectie, snerpende gitaarpartijen, meeslepende sax-solo’s en de vette soulstemmen van de twee zangeressen zorgt hij voor een geweldige muzikale show! Alle bekende en ook minder bekende nummers van de legendarische rockzanger komen voorbij met verrassende hedendaagse elementen.

De band heeft al twee keer eerder opgetreden in Café The Pocket, inmiddels zo’n 5 jaar geleden, en beide keren maakte ze er een prachtig feest van. Een ‘must see’ voor de echte Joe Cocker fans en alle andere muziek liefhebbers! ‘He has the sound, the looks & the moves!!’

De optredens in The Pocket zijn in principe altijd gratis maar vanwege de onvoorziene drukte bestaat, vrijblijvend, de mogelijkheid van het aanschaffen van een reserveringsticket, zie ticketlink. De kosten daarvan zijn 12,50 en 10 euro daarvan wordt bij bezoek vergoed middels twee waardemunten van 5 euro.
Met een reserveringsticket is toegang gegarandeerd.

Ticketlink:

https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/DEB5F5A85AB57CE1A2E49134800D3D64

(als de ticketlink niet rechtstreeks werkt, dan kopiëren en ‘plakken en gaan’ op nieuwe pagina)

 

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
15:30 - 18:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Café The Pocket

Organisator

The Pocket